O Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει γεμιστό Red velvet cake
Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε
Ο cher Χρήστος Βέργαδος, στην κουζίνα του «Χαμογελα και Πάλι», φτιάχνει ένα λαχταριστό Red velvet cake.
Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Για το κέικ
- 270 γρ. ηλιέλαιο
- 300 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 150 γρ. γάλα
- 120 γρ. γιαούρτι
- 340 γρ. αλεύρι
Για τη γέμιση
- 220 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 60 γρ. βούτυρο
- 2 κ. σ. αλεύρι
- 1 βανίλια
Για το frosting
- 260 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας