
Νένα Μεντή: «Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω, δεν θέλω να μιλήσω πριν…»
«Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι» δήλωσε η ηθοποιός
Η Νένα Μεντή μίλησε για την καριέρα της αλλά και το κίνημα #metoo.
Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και δήλωσε μεταξύ άλλων: «δεν έχω μιλήσει καθόλου και ούτε θα μιλήσω. Όχι γιατί δεν έχω γνώμη και στάση και πίκρα μεγάλη, θα πω ότι άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου. Τίποτα άλλο. Κάποιοι είναι άνθρωποι που τους γνωρίζω, με κάποιους έχω δουλέψει μαζί τους, για κάποιους ξέρω και για άλλους όχι».
«Όμως αυτό που κάθεται μέσα στον άνθρωπο και σε αυτό που λέμε ψυχή, μυαλό, ανάγκες, έρωτα, απαγορευμένο, ενοχές, κατεστημένο, εξουσία, κατάχρηση εξουσίας… Δεν κάνω την αθώα, όλα τα γνωρίζω. Δεν είναι δικά μου στοιχεία, δεν τα ακουμπάω και δεν είναι βιωμένα. Έχω γνώμη, έχω γνώμη και για συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί τους ξέρω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πριν γίνουν τα δικαστήρια».
«Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω. Είναι και κρίμα, μια ζωή έχουμε να ζήσουμε και δεν ξέρουμε και πότε θα τελειώσει. Ας κρατηθούμε λίγο» συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.
Δείτε το βίντεο
- Φουλ επίθεση από Πέρεθ σε οργανωμένους οπαδούς, δημοσιογράφους, διαιτητές και… Μπαρτσελόνα (vids)
- Ιταλικό εφετείο αναγνωρίζει παιδί με τρεις επίσημους γονείς
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο η αποστολή Aspides να επεκταθεί στο Ορμούζ – Κάλας: Κράτη-μέλη θέλουν να συμβάλουν
- Αυτή είναι η απροσδόκητα θετική πλευρά του πολέμου στο Ιράν
- Κρίστοφερ Νόλαν – Η πρώτη του μεγάλη συνέντευξη για τη δική του Οδύσσεια, 20 χρόνια μετά
- Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει 11,5 εκατ. ευρώ στη Βαρκελώνη






