Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε για την πρόταση που της έγινε για να συμμετάσχει στο Survivor και το ποσό που ζήτησε και δεν της το έδωσαν.
«Είχα πρόταση για Survivor και τώρα το βλέπω και λέω για φαντάσου. Δε μου έδωσαν τα χρήματα που ζήτησα. Είχα ζητήσει από το Survivor τα τριπλά από όσα μου έδωσαν, τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά», είπε χαρακτηριστικά για το ριάλιτι επιβίωσης.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πως διατηρεί τη σιλουέτα της.
«Προσέχω, δεν πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Τρώω όταν πεινάω και όσο μου χρειάζεται. Έχω κάνει ακραία δίαιτα, ήμουν 55 κιλά και έπρεπε να πάω 50», είπε και παραδέχτηκε ότι «κάθε χρόνο που περνάει παθαίνουμε κρίση ηλικίας».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας