Νίκος Αναδιώτης: «Θα συγχωρούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη»
«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες», δήλωσε ο ηθοποιός.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «ΕΓΩ» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους συναδέλφους του Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορούνται για βιασμούς.
Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι η φυλακή ή το ότι ο κόσμος έμαθε όλα όσα έκαναν και τους γύρισε την πλάτη, απάντησε:
«Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή. Ευχή μου είναι ο άνθρωπος να μετανοεί και να επανέρχεται στα λογικά του. Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του».
«Ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν νόμοι»
Αν μετανοούσαν πραγματικά, θα τους συγχωρούσε; «Θα ήμουν ο πρώτος που θα τους συγχωρούσε. Το να κάνουμε όμως μια πράξη και μετά να ζητήσουμε συγγνώμη, δεν αρκεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες. Σαφώς ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν νόμοι, αν λοιπόν η κοινωνία και οι αρμόδιες αρχές κρίνουν ότι ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο, το αποδεχόμαστε», αποκρίθηκε.
Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στις 11 Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για τέσσερις συνολικά βιασμούς, σε βάρος ανδρών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ανήλικοι όταν φέρεται να έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες κακοποιητικές πράξεις.
- Τηλεφωνικές απάτες: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που θα αναγνωρίζει ψεύτικες φωνές στις κλήσεις
- «Συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ – Αποφασίζει ο Παναθηναϊκός»
- Γάζα: Ανασύρθηκαν 25 πτώματα, ανάμεσά τους και μιας Παλαιστίνιας δημοσιογράφου – Ερειπωμένες οι πόλεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παραιτείται ο δικηγόρος του – Αναλαμβάνει την εν διαστάσει σύζυγό του
- Η Γέννηση του Ιησού δεν μοιάζει με χριστουγεννιάτικη κάρτα – Είναι μια ιστορία σφαγών, φόβου και προσφυγιάς
- Η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου στο επίκεντρο της επικοινωνίας Γεραπετρίτη – Αμπντελάτι



