Αντώνης Καφετζόπουλος: «Με επηρέασε ο τρόπος που πέθανε η Κατερίνα Γώγου»
«Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας. Νιώθω ενοχές. Ίσως να μπορούσα να είχα κάνει κάτι», εξομολογείται ο ηθοποιός.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» είναι απόψε (8/2) ο Αντώνης Καφετζόπουλος.
Ο αγαπημένος ηθοποιός έρχεται σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.
Ένα απόσπασμά της προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρεται στην Κατερίνα Γώγου, τη σχέση τους και τις ενοχές που έχει αισθανθεί μετά τον θάνατό της.
«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.
Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν.
Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο, και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
- Συμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές – Πώς δρούσε το κύκλωμα
- Υπόθεση Πελικό στην Βραζιλία: Αστυνομική επιχείρηση εναντίον δικτύων που διένειμαν βίντεο με βιασμούς





