Κοζάνη: Ξανά στο εδώλιο τρεις ιερείς για ασέλγεια σε ανήλικο
Εκδικάζεται η υπόθεση των τριών ιερέων – Κατηγορήθηκαν για ασέλγεια σε ανήλικο
Στο Εφετείο Κοζάνης εκδικάζεται η υπόθεση των τριών ιερέων από την ΠΕ Κοζάνης, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ασέλγεια σε ανήλικο. Η υπόθεση απασχόλησε την Δικαιοσύνη το 2002.
Οι τρεις ιερείς αθωώθηκαν πρωτόδικα, ενώ άσκησε έφεση ο εισαγγελέας Κοζάνης και αυτήν την ώρα στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, επανεξετάζεται η υπόθεση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο από τους τρεις ιερείς σήμερα είναι Αρχιμανδρίτες στην περιοχή των Φαρσάλων και ο τρίτος βρίσκεται σε μοναστήρι της περιοχής Κοζάνης.
Εν τω μεταξύ αναμένεται σε λίγη ώρα να γίνει γνωστό αν εκδικαστεί και η υπόθεση του ειδικού φρουρού που το 2017 είχε δολοφονήσει ταξιτζή στην Λεύκη Καστοριάς.
- Ιράν: Την κατάληψη του νησιού Χαργκ εξετάζει ο Τραμπ – Η επιχείρηση θα απαιτούσε χερσαίες δυνάμεις
- Οπαδοί της Ροσάριο πέταξαν φουσκωτές κούκλες με φανέλες της Νιούελς στο γήπεδο (vid)
- Όσκαρ 2026: Λίγες εκπλήξεις, πολλά Τιμοτέ Σαλαμέ αστεία και ένας safe δρόμος
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
- Υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ: Κίνημα… χωρίς κινηματίες!
- Λαμία: 27χρονη μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
- Ο Κομπανί δεν έχει τερματοφύλακες – Η Μπάγερν «ξέμεινε» και ετοιμάζει 16χρονο για το Champions League
- Γιατί η πρόσβαση στην αντισύλληψη παραμένει άνιση στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442