Viral έχει γίνει η φωτογραφία των γιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου «Σωτηρία», οι οποίοι έμειναν αποκλεισμένοι στο νοσοκομείο και συνέχισαν κανονικά τη βάρδια τους, φροντίζοντας ασθενείς με κοροναϊό.
Η Νίνα Μποσταντζόγλου, πνευμονολόγος και εντατικολόγος, ήταν μία από τους γιατρούς του νοσοκομείου που χρειάστηκε να μείνει για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, στην μονάδα Covid, για να φροντίσει τους ασθενείς της.
«Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή του δεύτερου 24ωρου. Από την απαρχή των καιρικών φαινομένων το νοσοκομείο βρέθηκε σε δυσχερή κατάσταση σχετικά με την πρόσβαση σε αυτό και ήταν απρόσιτο στην επόμενη σειρά εφημερευόντων ιατρών. Για να μην μείνουν οι ασθενείς ακάλυπτοι, εγώ και πολλά άτομα από την νοσηλευτική υπηρεσία μείναμε παραπάνω ώρες από εκείνες που προβλέπεται».
Η μικρή της κόρη την αντίκρυσε μετά από 48 ώρες και όλο εκείνο το διάστημα τη φρόντιζαν η γιαγιά και ο μπαμπάς της.
Όπως είπε η κ. Μποσταντζόγλου στο MEGA, το νοσοκομείο αντιμετώπισε προβλήματα τροφοδοσίας και διανομής φαγητού τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας