Κρήτη: Κότα κλωσάει… γατάκια για να τα ζεστάνει [εικόνες]
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους
Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία που τα ζώα παραδίδουν στους ανθρώπους μαθήματα ζωής.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες με μια κότα που αντί για αυγά κλωσάει…τρία μικρά γατάκια προκειμένου να ζεσταθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Οι φωτογραφίες που τράβηξε κάτοικος της Σητείας Κρήτης, στον οποίο ανήκει το κοτέτσι, και τις οποίες ανέβασε στο Facebook, είναι ενδεικτικές για τα όσα προαναφέραμε.
«…φανερώνουν τρία κατσούλια»
Ο ίδιος μάλιστα έγραψε στην ανάρτησή του: «Κι εκεί ρε φίλε που πας να πιάσεις τα αυγά, φανερώνουν τρία κατσούλια να πυρώνουν. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου».
- Δένδιας: Η Ελλάδα είναι προστατευμένη – Δεν έχουμε πληροφορία ότι drones είχαν στόχο τη Σούδα
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράκ – Μπλακάουτ στο ηλεκτρικό δίκτυο
- Βρετανία: Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας
- ΑΔΕΔΥ: Κήρυξε στάση εργασίας και κινητοποίηση στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες χώρες για να βρεθεί κανείς σε περίπτωση που ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
- Συνεχής ενημέρωση για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή στο MEGA News


