Κοροναϊός: Δείτε live την ενημέρωση για την πανδημία
Όπως κάθε Πέμπτη στις 18:00, έτσι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον κοροναϊό στην Ελλάδα
Με τον υπουργό Υγείας να ανακοινώνει μερική άρση των περιορισμών για τον κοροναϊό και τα κρούσματα να έχουν σταθεροποιηθεί σε αριθμούς κάτω από τις 20.000, πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για τον φονικό ιό στην Ελλάδα.
Όπως κάθε Πέμπτη στις 18:00, έτσι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον κοροναϊό στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 19.712 νέα κρούσματα, 112 θανάτους και 633 διασωληνωμένους.
Δείτε live την ενημέρωση
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025
- Ο Χεζόνια είναι ο μεγάλος στόχος της Χάποελ Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι
- Διάλεξαν «στρατόπεδο» οι παίκτες της Λίβερπουλ
- Η Αμάντα Σέιφριντ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε τον Τσάρλι Κερκ «μισαλλόδοξο»
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86







