Ελένη Μενεγάκη: Ξετρελάθηκε με το χιόνι στον κήπο της – Έκανε σα μικρό παιδί
Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram
Η κακοκαιρία «Ελπίς» συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα. Οι χιονοπτώσεις είναι πυκνές και οι περισσότερες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά.
Ήδη στην Αττική το έχει στρώσει και πολλοί κάτοικοι έχουν βγει έξω για να απολαύσουν το χιόνι.
Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη
Η παρουσιάστρια μένει στα Μελίσσια και ο κήπος της έχει ντυθεί στα λευκά. Η ίδια λατρεύει το χιόνι και σήμερα της δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Τι έκανε; Ντύθηκε ζεστά και έτρεξε έξω να παίξει σα μικρό παιδί και να βγάλει μερικές υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες πόσταρε και στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.
«Αυτό δεν θ αλλάξει ποτέ ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο κάνω σαν μικρό παιδί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.
Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League!
- Κραν Μοντανά: Συγκλονίζει η μοναδική υπάλληλος που σώθηκε από τη φωτιά – «Βλέπω συνέχεια τα πρόσωπα των νεκρών»
- Γάζα: Ο Ισλαμικός Τζιχάντ θεωρεί ότι το Συμβούλιο Ειρήνης θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ
- «Καλπάζει» η γρίπη, γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία
- Η ΕΕ απαντά στους δασμούς Τραμπ: «Θα υπερασπιστούμε το διεθνές δίκαιο» στη Γροιλανδία
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ




