Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ποια σχολεία κλείνουν, σε ποια αλλάζουν οι ώρες λειτουργίας
Πολλά σχολεία στη δυτική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα
Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που επικρατεί σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας καθώς και οι εκκρεμότητες με τους ελέγχους των σχολικών μονάδων στη Φλώρινα εξαιτίας του σεισμού υποχρεώνει πολλούς δημάρχους να προβούν στο κλείσιμο των σχολείων ή στην τροποποίηση του προγράμματος λειτουργίας τους τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.
Στην ΠΕ Φλώρινα οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές στον δήμο Φλώρινας και στον δήμο Πρεσπών, ενώ στον δήμο Αμυνταίου η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15.
Στην Κοζάνη
Στην ΠΕ Κοζάνης οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές στον Δήμο Εορδαίας, ενώ στον δήμο Κοζάνης και στον δήμο Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00. Στον Δήμο Βοΐου η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15, ενώ στον δήμο Σερβίων οι σχολικές μονάδες Λιβαδερού και Τρανοβάλτου θα παραμείνουν κλειστές και στα Σέρβια, Βαθύλακο τα σχολεία θα λειτουργήσουν στις 9:15.
Καστοριά και Γρεβενά
Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές στους δήμου Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, ενώ στο δήμο Νεστορίου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9:15.
Στην ΠΕ Γρεβενών και στους δύο δήμου Γρεβενών και Δεσκάτης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15.
Δωδεκάνησα
Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία στα νησιά της Δωδεκανήσου λόγω των αναμενόμενων κακών καιρικών συνθηκών. Πριν από λίγο εκδόθηκαν αποφάσεις από τους δημάρχους οι οποίες αφορούν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Σε επιφυλακή θα βρίσκονται παράλληλα οι υπηρεσίες των δήμων για να αντιμετωπίσουν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις.
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό

