Φαίη Σκορδά – Ένταση on air με το δικηγόρο του Κώστα Δόξα – Διέκοψε τη σύνδεση
«Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, καλό σας μεσημέρι», είπε η παρουσιάστρια φανερά εκνευρισμένη με τον Σπύρο Δημητρίου
Μετά την είδηση της σύλληψης του Κώστα Δόξα ασχολήθηκαν στο «Πρωινό».
Μάλιστα, στην εκπομπή ήταν καλεσμένος να μιλήσει ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Σπύρος Δημητρίου, και να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την πρώην σύζυγό του.
Ωστόσο, ο κ. Δημητρίου ήρθε σε αντιπαράθεση με τους παρουσιαστές
Ενοχλημένος που λίγο νωρίτερα μίλησε on air και η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά, δήλωσε: «Έχω το εξής πρόβλημα, πολύ ευγενικά πρέπει να αποχωρήσω. Μπορούμε να σχολιάζουμε υποθέσεις κατά μόνας, απαγορεύεται από τον κώδικα δεοντολογίας –και απορώ που η άλλη πλευρά δεν το επεσήμανε, μπορεί να μην το γνωρίζει- να συμμετέχουμε σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν είναι όλες οι πλευρές μαζί, γιατί έτσι δημιουργείται μία τηλεδίκη. Επιτρέψτε μου να το γνωρίζω καλύτερα. Έχω να πω πάρα πολλά αλλά θα τα πω στο δικαστήριο, γιατί θα περάσω εγώ Πειθαρχικό».
«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, τονίζοντας: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι» και διέκοψε τη σύνδεση.
Δείτε όσα έγιναν
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων

