Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Δόξας - «Επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής», λέει η Μαρία Δεληθανάση

Κώστας Δόξας – «Επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής», λέει η Μαρία Δεληθανάση

Τι σκέφτηκε όταν άκουσε ότι έγινε η σύλληψη του τραγουδιστή;

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (19/1) στη Θεσσαλονίκη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε το ποσό της διατροφής που του έχει ορίσει το δικαστήριο.

«Έχει συμβεί κι άλλες φορές»

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο τι έχει συμβεί.

«Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση ήδη εδώ και κάποιο διάστημα σε σχέση με τη διατροφή, ο άνθρωπος αυτός επιλέγει να μην καταβάλει το ποσό της διατροφής ούτε στην ώρα του, ούτε ολόκληρο με αποτέλεσμα να μου δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα», είπε.

Σε ερώτηση αν είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά, απάντησε; «Όχι. Έχει συμβεί κι άλλες φορές και μέσα στο καλοκαίρι αρκετές. Έχουν κατατεθεί κι άλλες μηνύσεις…Αυτή τη φορά μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου συνελήφθη κιόλας».

«Θεωρώ ότι είναι θέμα τακτικής ας πούμε το να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορώ να βγάλω κάποια συνεννόηση. Υπάρχει άρνηση και σα να μην υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα, όσον αφορά δηλαδή τις πραγματικές ανάγκες και τα έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, όταν μια μαμά μεγαλώνει μόνη το παιδί της», συμπλήρωσε.

Στο μεσοδιάστημα έχουν προσπαθήσει ώστε οι σχέσεις τους να είναι καλές;

«Όχι, δεν υπάρχει διάθεση από καμία πλευρά. Είναι τόσα πολλά και τόσα χοντρά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί που όπως σας είπα κι από την αρχή για να κάνω έτσι ένα κυκλικό σχήμα είναι καλό να προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη και να την εμπιστευόμαστε και να αξιοποιούμε τους νόμους που μας παρέχει Πάντως με βάση το τελευταίο δικαστήριο το ποσό της διατροφής μειώθηκε.

Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του κορονοϊού και το επικείμενο κλείσιμο των μαγαζιών. Μάλιστα και ο ίδιος ο συνήγορος του, το κατέθεσε αυτό το πράγμα στο δικαστήριο, ότι πρόκειται τα μαγαζιά να κλείσουν, όπως και έγινε, οπότε με βάση τα επιχειρήματα της μίας και της άλλης πλευράς το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση η οποία όμως εξακολουθεί να μην τηρείται. Οι άνθρωποι που επιλέγουν να σου δυσκολεύουν τη ζωή όσο είσαι μαζί τους κινούνται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και όταν δεν είσαι μαζί τους. Μακάρι τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δεν είναι», σημείωσε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι όταν άκουσε ότι έγινε η σύλληψη του Κώστα Δόξα σκέφτηκε ότι ίσως και να συμβεί, διότι είχε καταθέσει μήνυση.

«Έχει μια διάρκεια η σύλληψη όχι εικοσιτετράωρη, δηλαδή αν καταθέσεις μια μήνυση για την συγκεκριμένη παράβαση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να σε συλλάβουν. Οπότε, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να συμβεί», υπογράμμισε.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024