
Γιώργος Γαλίτης – Ενοχλημένος με ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Δεν μιλώ γι’ αυτό το θέμα»
Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και στις 18 Μαρτίου 2022 θα λογοδοτήσει ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στο θέατρο «Αλάμπρα» για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές.
Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γαλίτης αναφέρθηκε στον κοροναϊό και τα εμβόλια, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.
«Φοβήθηκα όπως όλος ο κόσμος, έκανα τα εμβόλιά μου και προσπαθώ να πείσω και τους άλλους ανθρώπους είτε σε κάποια συζήτηση, είτε μέσω social media με τις γελοιογραφίες που κάνω», ανέφερε ο ηθοποιός για την πανδημία.
Στη συνέχεια ερωτήθηκε: «Εσείς είστε και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σας στεναχώρησε το θέμα;»,
«Δεν μιλώ γι’ αυτό… Σας ευχαριστώ, γεια σας!», αποκρίθηκε και αποχώρησε από τις τηλεοπτικές κάμερες.
Δείτε όσα έγιναν
- Πύργος: Υπό φύλαξη στο νοσοκομείο 17χρονος, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος και «οδήγησε» στη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα
- Όμιλος AKTOR: Ισχυρό χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ με επενδύσεις άνω του €1 δισ.
- Ενώνουν δυνάμεις Δήμος και Πανεπιστήμιο για την ενδυνάμωση γονέων και εκπαιδευτικών
- Ιωάννης Τούμπας: Θυσία στο βωμό της πατρίδας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές


