Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η ερώτηση της Ελένη Μενεγάκη για το Nτάνο που την έφερε σε δύσκολη θέση
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ήρθε σε δύσκολη θέση με ερώτηση της παρουσιάστριας ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το Survivor και τον έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ήρθε σε δύσκολη θέση με ερώτηση της παρουσιάστριας ωστόσο απάντησε με ψυχραιμία.
«Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Επειδή το έβλεπα πολύ, θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε μια υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ; Πρώτη φορά το λέω. Σαν αίσθηση, αισθανόμουν κάπως σαν μια αναγνώριση. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω… Δεν είδα αγκαλιές» είπε η Ελένη Μενεγάκη.
«Όχι, όχι. Είχαμε μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το πω, όταν έφυγαν όλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε. Μετά από 5,5 μήνες είναι λογικό» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Βλέποντας πλέον σαν θεατής το Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε ότι της έρχονται αναμνήσεις, αν και τότε δεν είχαν κονσέρβες από την πρώτη εβδομάδα.
«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η επικοινωνία. Άκουγα πατέρας και έκλαιγα εγώ, ήμουν μέσα στο κλάμα…», είπε και πρόσθεσε πως για να επανέλθει σε θέματα υγείας έπρεπε να περάσει ένας χρόνος.
«Είναι πολύ δύσκολο για τις γυναίκες. Οι ορμόνες τρελαίνονται!», είπε.
Δείτε το βίντεο
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping



