Φλώρινα – Συνεχίζονται οι αυτοψίες – Κλειστά τα σχολεία
Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα τρία κτιριακά συγκροτήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα.
Εξαιτίας των αυτοψιών και των ελέγχων που πραγματοποιούν κλιμάκια των Μηχανικών στα κτίρια των σχολείων της Φλώρινας, οι δήμαρχοι Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, Αμυνταίου ‘Ανθιμος Μπιτάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης αποφάσισαν για προληπτικούς λόγους οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 να παραμείνουν κλειστά.
Επίσης με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα τρία κτιριακά συγκροτήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα.
- Με 32 αθλητές η Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου – Συμμετέχει για πρώτη φορά ο Τεντόγλου
- Βιολάντα: «Με προσωρινή άδεια που είχε λήξει το 2022 λειτουργούσε το εργοστάσιο» – Τι λέει ο δικηγόρος συγγενών θυμάτων
- Δίκη υποκλοπών: Αμφισβήτησαν το πόρισμα της ΑΠΔΠΧ και μαρτυρίες οι συνήγοροι του Φέλιξ Μπίτζιου
- Η γάτα, το ποντίκι και η ΚΕΔ
- Ο σεναριογράφος του «Pulp Fiction» αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τεχνητή νοημοσύνη, όσο το Χόλιγουντ αγωνιά
- Δίκη Βαλυράκη: Η κατάθεση ηλικιωμένου στον ανακριτή ανατρέπει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων



