Φλώρινα – Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία – Έλεγχοι για καταγραφή ζημιών από τον σεισμό
Και την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα εξαιτίας της συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας
Κλειστά θα μείνουν και αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας και Αμυνταίου με απόφαση Δημάρχων για προληπτικούς λόγους, λόγω της συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας που σημειώνεται ακόμα και αυτή την ώρα στην περιοχή.
Συνεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών από τα ξημερώματα βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να γίνει η καταγραφή των ζημιών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας, μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές ζημιές πλην ελάχιστων υλικών ζημιών σε οχήματα από πτώση καμινάδων ή κεραμιδιών και σε ορισμένα παλιά κτίρια από τα οποία έχουν αποκολληθεί σοβάδες με αποτέλεσμα τα σημεία αυτά να έχουν αποκλειστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα ή τραυματισμός πολίτη.
- Επενδύσεις: Πώς η γεωπολιτική αναταραχή και η ενεργειακή κρίση μετέβαλε το κλίμα στην Ελλάδα
- Οι 5 πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο – Η θέση «έκπληξη» της Ερμού
- Πώς τα video games επηρεάζουν τη μνήμη;
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Δημόσιο: Ποιοι εργαζόμενοι αποκτούν επικουρική ασφάλιση
- Χρέη στην εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις 72 δόσεις – Ποιους και πώς ωφελεί η ρύθμιση
- «Tender»: Μια τρυφερή παράσταση για την εποχή των social media στο θέατρο Αλκμήνη
- Απεβίωσε ο πρώην εμίρης του Κατάρ, ο σεΐχης Χάμαντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442