Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον πιο σταθερό παίκτη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.
Ο σενεγαλέζος στόπερ είναι αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας των Ερυθρόλευκων από το καλοκαίρι ακόμα, έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις.
Ο «βράχος» του Ολυμπιακού έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να εκτοξεύσει την αξία του με τις αμυντικές του ικανότητες, αλλά και όχι μόνο, αφού και στο επιθετικό κομμάτι των Πειραιωτών έχει γίνει κομβικός.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός πως μέσα στο Δεκέμβριο βρήκε δίχτυα τρεις φορές σε έξι ματς, ενώ η γενικότερη παρουσία του τον τελευταίο μήνα τού έδωσε το βραβείο του παίκτη του μήνα στη Super League.
Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας σε 4 ματς πρωταθλήματος είχε 3 γκολ και 3 clean sheet και ο Ολυμπιακός στο μόνο παιχνίδι που δέχτηκε τέρμα ήταν με τον ΟΦΗ.
Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 4×4 και πλέον είναι στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ και έχουν γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Σισέ σκόραρε στα 2 ματς εξ αυτών με ΟΦΗ και Άρη, δίνοντας τρίποντα στον Ολυμπιακό. Στο ματς με τους Κρητικούς βρήκε δύο φορές δίχτυα μάλιστα σε μια απίθανη εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο.
Εκτός όμως από τη Super League, ο Σισέ είχε άλλα 2 90λεπτα μέσα στο Δεκέμβριο, αυτό κόντρα στην Αντβέρπ στο Βέλγιο για το Europa League, αλλά και τη ρεβάνς-πρόκριση στο Κύπελλο με το Λεβαδειακό (2-0).
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».