Ο Σάντιο Μανέ σε δηλώσεις του έσταξε μέλι για τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ Μο Σαλάχ, λέγοντας πως ο Αιγύπτιος είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από εκείνον.
Ακόμα πρόσθεσε πως η Λίβερπουλ είναι τυχερή που έχει ένα τέτοιο σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανέ:
«Ο Σαλάχ είναι ο καλύτερος παίκτης. Κάθε εβδομάδα το δείχνει στο γήπεδο. Δε μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό. Πάντα σκοράρει για εμάς. Είμαστε απλά τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα».
«Είμαι πιο γρήγορος τόσο σε μικρές αποστάσεις όσο και σε μεγαλύτερες».
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.