Ακόμη ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο λόγος για τον επί μία διετία (2009-11) μπακ της Ένωσης, Κάρλος Αραούχο ο οποίος στα 40 του χρόνια ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Εκτός από την ΑΕΚ ο Αραουχο είχε αγωνιστεί επίσης σε Ατλέτικο Ραφαέλα, Ρασίνγκ, Εστουδιάντες, Νιούελς, Ολίμπο, Ουρακάν, Λανούς και Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια.
Με τα κιτρινόμαυρα αγωνίστκηκε 34 φορές ενώ είχε και 3 ασίστ.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.