Η βαθμολογία της Euroleague
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τα αποψινά παιχνίδια
Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε με 85-82 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πλέον έχει ρεκόρ 4-12, ενώ οι Μπλαουγκράνα εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 14-2.
Νωρίτερα, η Φενέρ έκανε επίδειξη δύναμης στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπασκόνια, επικρατώντας με 75-53, παίρνοντας σημαντική νίκη για την μάχη της οκτάδας, ενώ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές πέρασε από το Τελ Αβίβ, επικρατώντας της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 92-78 και έπιασε οκτάδα.
Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε μεγάλο διπλό στην έδρα της Αρμάνι, επικρατώντας της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα με 75-73 και πλέον η ιταλική ομάδα ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Ολυμπιακό με ρεκόρ 10-5.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Φενέρμπαχτσε – Μπακόνια 75-53
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 82-85
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές 78-92
Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 73-75
Η βαθμολογία

- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Τότεναμ 5-2: Άλμα πρόκρισης των «ροχιμπλάνκος», με μυθικό πρώτο ημίχρονο (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Παρίσι (pic)
- Νιούκαστλ-Μπαρτσελόνα 1-1: Στο ματς-θρίλερ οι Καταλανοί μίλησαν τελευταίοι με πέναλτι στο 96’ (vid)
- Η Μπάγερν ισοπέδωσε το Μπέργκαμο (1-6, vid)!!!
- Παρί – Ολυμπιακός 87-104: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με «πάρτι» στο Παρίσι
- Ινφαντίνο: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442