Λάκης Γαβαλάς – «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς»
«Στη φυλακή με προσφώνησαν κάπως την πρώτη μέρα. Τα μάτια μου έκαναν ένα κύκλο, είδα να «καίγονται κάποια άτομα» και άνοιγε ένας διάδρομος για να περάσω. Δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια, είπε ο Λάκης Γαβαλάς
Για την πορεία του στο χώρο της μόδας, τη συνεργασία με τη Ραφαέλα Καρά, τη φυλακή και το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»
Έχετε αναρωτηθεί πως προέκυψε το όνομα Λάκης; Ο ίδιος δίνει την απάντηση: το όνομά του είναι Απόστολος, αλλά ήθελε να διαφoροποιηθεί και προχώρησε σε σύμπτυξη του ονόματός του. Αρχικά τον φώναζαν Λακουλάκη, αλλά ήταν πολύ μακρύ.
«Η Ραφαέλα Καρά… σκύλα! ήθελε να της πως αν είναι ωραίο αυτό που φοράει. Με επέλεξαν στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά και με πήραν στη Ρώμη, στην Τσινετσιτά. Μετά από λίγο καιρό πήρα αρκετή προαγωγή για την εποχή εκείνη. ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά, έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσες. Τις περισσότερες φορές ήταν ντυμένη κιτσάτη για τα δικά μου στάνταρ», αποκάλυψε.
«Ο χώρος της μόδας μπήκε στη ζωή μου από τότε που ήμουν έμβρυο. Η μητέρα μου, ενώ ήταν μία πολύ απλή γυναίκα, όταν με κυοφορούσε ήταν πολύ πιο όμορφη».
Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που τον σημάδεψαν: Trussardi, Moschino, Krizia, Dolce & Gabbana, DSquared ήταν κάποιες από αυτές.
«Δύο από τις 365 μέρες του χρόνου τις αφιέρωνα στα πάρτι στη Μύκονο. Ήταν η προτροπή για να γνωρίσουν οι ξένοι καλεσμένοι μου τις Κυκλάδες. Το πάρτι που ήταν του Αγίου Πνεύματος ήταν πιο πολύ για Έλληνες και λεγόταν Welcome Summer. Στις 23, 24 Αυγούστου έκανα το πάρτυ Goodbye Summer. Ήταν όλα δωρεάν, έφερνα μουσική από την Αθήνα, έπαιζαν οι καλύτεροι DJs!».
«Ως νέος ερωτεύτηκα μία κοπέλα, η οποία ήταν της δουλειάς. Ήταν από τα καλύτερα μοντέλα. Επειδή είχε μία δυσμορφία στη γυναικολογική της φύση, για να το διορθώσει έπρεπε να κάνει μία κούρα. Της τη δώσανε να την κάνει, όμως τελικά αυτό της δημιούργησε μία ανωμαλία. Ούσα έγκυος, το παιδί αυτό θα έβγαινε με δυσπλασία. Δυστυχώς έπρεπε να το αφαιρέσει, αφού πρώτα ολοκληρωθεί σαν ον. Ήταν 5,5 μηνών…».
Η εμπειρία της φυλακής
«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές στέρησης διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα. Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί. Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα, όπως στο GNTM. Κλείνουν τα παιδιά μέσα και φρικάρουν. Βέβαια αυτό πουλάει».
«Στη φυλακή με προσφώνησαν κάπως την πρώτη μέρα. Τα μάτια μου έκαναν ένα κύκλο, είδα να «καίγονται κάποια άτομα» και άνοιγε ένας διάδρομος για να περάσω. Δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια. Όταν έμαθα τι σημαίνει αυτό, του είπα ότι υπάρχει και το άλλο φύλο, το γυναικείο, και πως πρέπει να το σέβεται ειδικά τώρα που του λείπει. Την επόμενη μέρα μου είπε μπροστά σε όλους «Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη».
Πλέον ο Λάκης Γαβαλάς ζει πολύ καλύτερα, καθώς δεν έχει τις ίδιες ευθύνες με πριν και έχει χρόνο για να μιλάει και να περιποιείται τον εαυτό του. Μάλιστα, στα μέσα Ιανουαρίου θα επιστρέψει με εκπομπή στην τηλεόραση.
«Όταν ξεκίνησα δεν υπήρχε ίντριγκα. Με τις φυλακές, με το θόρυβο, το πόσο μάγκας ή άντρας είμαι έβγαλα το βιβλίο. Είχα πάντοτε ένα σλόγκαν: “όσο είσαι ψηλά, δίνεις από το πλεόνασμά σου και όταν είσαι χαμηλά, δίνεις από το υστέρημά σου”», κατέληξε.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442