Κασίγιας για Χρυσή Μπάλα – «Έχω πάψει να πιστεύω στα ατομικά βραβεία»
Ο Ίκερ Κασίγιας, με μια ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την αντίθεσή του για την ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου για το 2021 και την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας
Ο Ίκερ Κασίγιας, που αναγκάστηκε να… κρεμάσει τα παππούτσια του λόγω προβλήματος στην καρδιά, παρακολούθησε την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας το βράδυ της Δευτέρας (29/11) και διαφώνησε με την ανάδειξη του Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίου για το 2021.
Ο θρύλος των Ρεάλ και Πόρτο, με μια ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την αντίθεσή του για την κατάκτηση της Ballon d’Or από τον Μέσι ακόμα μια χρονιά, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Έχω πάψει να πιστεύω στα ατομικά βραβεία. Κατά την άποψή μου, ο Μέσι είναι όντως ένας από τους 5 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Όμως, πρέπει να καταλάβουν πώς ακριβώς θα αντιλαμβάνονται ότι κάποιος ξεχώρισε σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο κορυφαίος. Άλλοι το κάνουν δύσκολο…»
Cada vez me cuesta más creer en esto de los premios del fútbol.Para mi,Messi,es uno de los 5 mejores jugadores de toda la historia pero hay que empezar a saber catalogar quiénes son los más destacados al cabo de una temporada. No es tan difícil puñeta!Lo hacen difícil otros! 🤦🏻♂️
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο Νιούκαστλ και μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού, τη νίκησε και στη ρεβάνς που έγινε στην έδρα της. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 1-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πλήρωσαν ένα αχρείαστο πέναλτι.
Ο Γουίλιαμς πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 96′ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey με το 2-1 επί της Βαλένθια – Πέρασε και η Σοσιεδάδ με φοβερή ανατροπή στο τέλος κόντρα στην Αλαβές (3-2).