Φλώρινα – Χιονίζει στα ορεινά – Με χειμερινά ελαστικά η κίνηση των οχημάτων
Η Φλώρινα είναι συνηθισμένη στα χιόνια, με την κακοκαιρία να έχει ήδη χειροτερέψει στα ορεινά.
Η κακοκαιρία έχει αρχίσει ήδη να πλήττει τα ορεινά στη Φλώρινα, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό για την εποχή στην περιοχή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ξεκίνησε η χιονόπτωση στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βίγλας, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί – κυρίως εκείνοι που θα κινηθούν σε όλο το εθνικό και επαρχιακό ορεινό δίκτυο της Π.Ε. Φλώρινας – καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η χιονόπτωση και το τοπίο είναι ομιχλώδες.
Πηγή: ertnews.gr
Προσοχή στους οδηγούς
Η κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα και με την Τροχαία, στην Ε.Ο. Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βίγλας και Βιτσίου γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών.
Τα μηχανημάτα αποχιονισμού και οι αλατιέρες έχουν βγει στο οδικό δίκτυο από τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν ξεκίνησε η χιονόπτωση στα ορεινά της περιοχής, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων και η κυκλοφορία να διεξάγεται ομαλά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν
- Γαλλία: Η κυβέρνηση χαρακτήρισε την Ανυπότακτη Γαλλία «ακροαριστερό κόμμα» – Σφοδρές αντιδράσεις
- Γιάννης Παναγόπουλος: Στον οικονομικό εισαγγελέα αναμένεται το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
- Εκτεθειμένοι Τζήλος, Φωτιάς: Οι φωνές των Σερραίων για το «ευ αγωνίζεσθαι» της ΑΕΚ και η ομολογία Νίκολιτς

