Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Κακοκαιρία – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Η κακοκαιρία οφείλεται στο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία που ξεκίνησε να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά.

Για την κακοκαιρία που θα κάνει ένα γρήγορο πέρασμα από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχές και καταιγίδες που θα έχουν μεγάλη ένταση σε τοπικό επίπεδο έκανε λόγο για τον καιρό σήμερα, Τετάρτη, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Όπως είπε «ήδη έχουμε ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά» με τα πιο έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες να αναμένονται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και προς το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η κακοκαιρία, εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, οφείλεται στο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία που ξεκίνησε να μετατοπίζεται προς τα ανατολικά.

Ειδικά για τον καιρό στην Αττική ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε πως «το μεσημέρι οι βροχές θα γίνουν περισσότερες και θα συνοδεύονται από καταιγίδες για να βελτιωθεί ο καιρός μέσα στο βράδυ».

Για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είπε ότι «βελτιώνεται πρόσκαιρα αύριο, Σάββατο, ο καιρός για να μας τα χαλάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου με ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το Ιόνιο προς το Αιγαίο».

«Ο καιρός θα μας τα ξαναχαλάσει προς τη Δευτέρα και την Τρίτη με νέο βαρομετρικό χαμηλό με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, δυνατούς νοτιάδες και υδράργυρο σε φυσιολογικές τιμές» συμπλήρωσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και κατέληξε: «την άλλη εβδομάδα μια ισχυρή αέρια μάζα από την κεντρική Ευρώπη δεν αποκλείεται προς τα μέσα και τα τέλη να κατεβάσει την θερμοκρασία συνοδεία βροχών καταιγίδων και χιονοπτώσεων στις ορεινές περιοχές».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024