Χριστίνα Λαμπίρη – Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί
Η παρουσιάστρια μιλά για το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για τις κρίσεις πανικού.
Στον χωρισμό της, στην κόρη της και στην απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ.
Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη έδειξε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η εκπομπή «Happy Day».
«Δεν είχα την πολυτέλεια να…»
Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλά για την κόρη της Μαρίσα, τον χωρισμό που ήρθε όταν ακόμα ήταν έγκυος και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.
«Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.
Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του».
«Είχα εκείνο το διάστημα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως επίσης είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης. Και γι’ αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια», αποκάλυψε η ίδια.
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
- Γιώργος Παπαστεφάνου – Η απάντηση που έδωσε στον Μάνο Χατζιδάκι κι οδήγησε στη δυσμενή μετάθεσή του
- Ολυμπιακός – Ηλυσιακός 3-0 σετ: Άνετη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»
- Μαραθώνος: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε


