Χριστίνα Λαμπίρη – Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί
Η παρουσιάστρια μιλά για το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για τις κρίσεις πανικού.
Στον χωρισμό της, στην κόρη της και στην απόφασή της να αποσυρθεί από την τηλεόραση αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ.
Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη έδειξε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η εκπομπή «Happy Day».
«Δεν είχα την πολυτέλεια να…»
Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλά για την κόρη της Μαρίσα, τον χωρισμό που ήρθε όταν ακόμα ήταν έγκυος και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.
«Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.
Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του».
«Είχα εκείνο το διάστημα ισχυρότατες κρίσεις πανικού, όπως επίσης είχα και την τελευταία χρονιά της τηλεόρασης. Και γι’ αυτό ολοκλήρωσα εκεί όλη αυτή την προσπάθεια», αποκάλυψε η ίδια.
- Ιράν: Για μήνυμα Κύπρου μέσω Λιβάνου μη χρήσης των βρετανικών βάσεων, γράφει η Beirut Time
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν



