Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)

