Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
- Ευρώ: H Βουλγαρία στο κατώφλι του ενιαίου νομίσματος
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή»
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
