O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει λαζάνια στο φούρνο με κιμά
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο.
Spotlight
-
Συνέταιροι με το κράτος - Σε φόρους και εισφορές το 37,5% του μισθού
-
Άρχοντας των κρίκων: Ο Λευτέρης Πετρούνιας δείχνει τα επτά δαχτυλίδια του (vid)
-
Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την επταετία της χούντας; - Ποιοι τη θεωρούν «λαμπρή περίοδο» της ιστορίας;
-
Οι καταλήψεις πανεπιστημίων των ΗΠΑ υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα σαρώνουν την χώρα
Υλικά
1 συσκευασία KYKNOS PASSATA Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 7%
500 γρ. λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 στικ σέλερι
200 ml ΄κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό
1 σκ. Σκόρδο
Θυμάρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
120 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. γραβιέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις