Νικηφόρος – Δίπλα στην Ιωάννα Τούνη ο τραγουδιστής – Είναι μαχήτρια και το αντιμετωπίζει με δύναμη
Η influencer αντιμετωπίζει θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον
Στο περιοδικό «OK!» μίλησε ο Νικηφόρος και μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο J2US και στην παρτενέρ του, Ιωάννα Τούνη, που αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου.
Όπως σημείωσε, έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον. Ως εκ τούτου επέλεξε να είναι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάει.
Παράλληλα, τόνισε ότι η influencer είναι μια όμορφη ψυχή και την χαρακτήρισε «μαχήτρια».
«Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί», υπογράμμισε ο Νικηφόρος.
Αναλυτικά όσα είπε
«Η Ιωάννα Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει. Φυσικά και στενοχωρήθηκα! Το J2US είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Αλλά η ζωή έξω τρέχει και έχει άλλες προτεραιότητες.
Είναι μία πολύ όμορφη ψυχή και είμαι τυχερός που το ανακάλυψα γνωρίζοντάς την από κοντά. Είναι μαχήτρια και το αντιμετωπίζει με δύναμη. Θα είμαι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.
Το πρώτο ραντεβού ήταν καθαρά αναγνωριστικό και με είχαν ρωτήσει με ποια πιστεύω ότι θα ταίριαζα. Στην πορεία μου μίλησαν για την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Όταν συναντηθήκαμε με την Ιωάννα, τραγούδησε ακαπέλα τον Χαρτοπόλεμο της Νατάσας Θεοδωρίδου και ενθουσιάστηκα. Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι coach σε κάποιον που δε μπορεί να τραγουδήσει».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)
- Υποκλοπές: «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι
- Χαλάνδρι: Για εξηγήσεις κλήθηκε η διευθύντρια που φέρεται να έβαζε μαθητές να σκάβουν χαντάκια για να «σβήσουν» απουσίες



