Fishy – H Βασιλική Τρουφάκου μαθαίνει να ψαρεύει την Κυριακή στη Λευκάδα
Η περιπέτεια ξεκινά στις 16:30, στο MEGA, φυσικά!
Το «Fishy, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου σηκώνει άγκυρα στις 16:30 και κατευθύνεται προς τα Σύβοτα της Λευκάδας, με μια καλεσμένη – έκπληξη, η οποία ανυπομονεί να μάθει τα μυστικά του ψαρέματος.
Στην «Εύα», το σκάφος της εκπομπής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος, Κώστας Αντωνιάδης, υποδέχονται τη Βασιλική Τρουφάκου και ξεκινούν για ψάρεμα στα ανοιχτά της Λευκάδας.
Η Βασιλική αγαπάει το ψάρεμα, αλλά δεν έχει εμπειρία
Ακολουθεί, λοιπόν, τις οδηγίες του Κώστα και ελπίζει να σταθεί τυχερή.
Την ώρα του γεύματος, ο Λάμπρος Βακιάρος αναλαμβάνει να ευχαριστήσει την καλεσμένη με τις νοστιμιές του. Πλάι στο κύμα, ο Γιάννης και η Βασιλική χαίρονται το φαγητό και συζητούν για να γνωριστούν καλύτερα.
Η μέρα τους συνεχίζεται στο μαγευτικό νησί με μια όμορφη βόλτα. Τρώνε παγωτό, κουβεντιάζουν και συναντούν τον κύριο Πάνο, έναν ψαρά που εκείνη την ώρα πλέκει τα δίχτυα του.
«FISHY»
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30
#Fishy
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
- Μπενίτεθ: «Πρέπει να προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία τα παιχνίδια – Να μην κάνουμε ανόητα λάθη»
- Αγρότες: Μπλόκο και στις Μικροθήβες – Παρέκαμψαν τα ΜΑΤ και έκλεισαν την Εθνική Οδό – «Δεν κάνουμε βήμα πίσω»




