Τσάβι – «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου»
Μόνο Μπαρτσελόνα θέλει ο Τσάβι!
Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Τσάβι στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα.
Οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στο Κατάρ για να τελειώσουν την υπόθεση και να φέρουν στη Βαρκελώνη μαζί τους τον 41χρονο τεχνικό της Αλ Σαντ. Ο σύλλογος από το Κατάρ ωστόσο τοποθετήθηκε επίσημα και ανέφερε πως δεν πρόκειται να αφήσει τον Τσάβι να αποχωρήσει σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν.
Ωστόσο ο Τσάβι μίλησε δημοσίως και έκανε γνωστές τις προθέσεις του. «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Είμαι θετικός. Ελπίζω όλα να λυθούν σύντομα. Όλοι ξέρουν τι θέλω, θα ήταν τρομερό να επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ημέρες, αλλά όλα θα κριθούν μεταξύ των δύο ομάδων».
Xavi: “I don’t know what will happen. Let the clubs continue talking. I’m positive and that should be understood. You have to use common sense. I hope the situation is resolved soon” #FCB 🇪🇸
— Reshad Rahman ✆ (@ReshadRahman_) November 3, 2021
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
- Συμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές – Πώς δρούσε το κύκλωμα
- Υπόθεση Πελικό στην Βραζιλία: Αστυνομική επιχείρηση εναντίον δικτύων που διένειμαν βίντεο με βιασμούς
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ


