Κοροναϊός – Πλακιωτάκης και Γρηγοράκος μιλούν για την μάχη που έδωσαν – «Είπα στους γιατρούς πως εάν διασωληνωθώ θα πεθάνω»
«Τα μηνύματα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και από τους φίλους λειτουργούν ως πολλαπλασιαστής δύναμης και θέλησης. Επιπλέον εκείνες τις δύσκολες ώρες υπάρχουν τα ανάμεικτα συναισθήματα» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, ξεκαθαρίζοντας ότι στην εντατική αισθάνθηκε λύπη και φόβο, γιατί κανείς δεν ήξερε που μπορεί να φτάσει ο ιός.
Στις δύσκολες ώρες που πέρασαν στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αναφέρθηκαν ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη.
«Τα μηνύματα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα και από τους φίλους λειτουργούν ως πολλαπλασιαστής δύναμης και θέλησης. Επιπλέον εκείνες τις δύσκολες ώρες υπάρχουν τα ανάμεικτα συναισθήματα» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, ξεκαθαρίζοντας ότι στην εντατική αισθάνθηκε λύπη και φόβο, γιατί κανείς δεν ήξερε που μπορεί να φτάσει ο ιός.
«Κατά τη μεταφορά μου από την απλή μονάδα στην Εντατική, κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και πραγματικά φοβήθηκα. Όμως εκείνες τις δύσκολες ώρες πρέπει να σκέφτεσαι τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Γρηγοράκος αναφέρθηκε στη δική του μάχη, που είχε ξεχωριστό νόημα καθώς ο ίδιος είναι καθηγητής Εντατικής Θεραπείας και όσοι βρίσκονταν στο πλάι του ήταν φίλοι και μαθητές του.
«Δεν ήμουν εύκολος ασθενής. Συζήτησα μαζί τους για να διασωληνωθώ» υπογράμμισε ο κ. Γρηγοράκος, εξηγώντας τη διαδικασία που ακολούθησε για τη νοσηλεία του. «Είπα στους γιατρούς πως εάν διασωληνωθώ θα πεθάνω» συμπλήρωσε ο κ. Γρηγοράκος, εκτιμώντας ο ίδιος ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν ελάχιστες.
- Τα πλεονεκτήματα μίας ασύρματης σκούπας νέας γενιάς που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή φροντίδα του χώρου μας
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Ο εμμονικός stalker, τα ασφαλιστικά μέτρα και ο τρόμος
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442