Μακεδονικός και Ποσειδώνας Μηχανιώνας τίμησαν τη μνήμη του Τσουμάνη
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μακεδονικό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, οι παίκτες των δύο ομάδων απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νίκο Τσουμάνη.
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και μέλη του προπονητικού και τεχνικού επιτελείου του Μακεδονικού, ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Παυλάκος και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παύλος Ανδρώνης, απέτισαν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», Νίκο Τσουμάνη.
Ο ένας μετά τον άλλον άφησαν λευκά τριαντάφυλλα πάνω στη φανέλα με το όνομα του, δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων.
Δείτε παρακάτω τις εικόνες:
- Οι ΗΠΑ απειλούν να στερήσουν από το Ιράκ τα πετροδολάριά του λόγω της ιρανικής επιρροής στη χώρα
- Ίντερ – Πίζα 6-2: Σάρωσαν οι «νερατζούρι» μετά τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων
- Πρίγκιπας Χάρι εναντίον Τραμπ για το Αφγανιστάν – «Υπηρέτησα εκεί. Έχασα φίλους εκεί»
- Κορυδαλλός: Με την απειλή μαχαιριού έκανε τρεις απόπειρες ληστείας σε φαρμακεία μέσα σε λίγη ώρα
- Μετέφερε από την Αίγυπτο χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα – 32χρονος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο
- Η Ιταλία αντίπαλος της Εθνικής πόλο των Ανδρών στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο
