Περιμένει τον Ντε Λιχτ η Τσέλσι
Στα «ραντάρ» της Τσέλσι βρίσκεται ο Ματάις Ντε Λιχτ.
Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του Ματάις Ντε Λιχτ και το έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του Ολλανδού στόπερ, Μίνο Ραϊόλα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχει φουντώσει ξανά η φημολογία, καθώς ο 20χρονος στόπερ δεν έχει προσαρμοστεί στη «Μεγάλη Κυρία» και θέλει να φύγει από τη Serie A. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ η Τσέλσι είναι έτοιμη να μπει στη διεκδίκηση του από τη Γιουβέντους.
Οι Αγγλοι έχουν πρόθεση να κάνουν επίσημη πρόταση προς τη «Γιούβε» προσφέροντας το ποσό των 74 εκατ. ευρώ. Οσα δηλαδή ξόδεψε περίπου η ομάδα του Τορίνο, για να τον αποκτήσει από τον Αγιαξ.
Σύμφωνα, όμως, με ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Γιουβέντους κάλεσε τον Ραϊόλα και του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ο Ντε Λιχτ, αλλά ο Ολλανδός είναι αποφασισμένος να φύγει, καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Μαξ Αλέγκρι.
- Ιράν: Το Πεντάγωνο παρουσίασε στον Τραμπ ευρεία γκάμα επιλογών για επίθεση, λένε πηγές των New York Times
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γυριστεί η νέα σεζόν του White Lotus — και δεν είναι το Four Seasons
- Ο Τραμπ υπόσχεται να «σώσει» τους Ιρανούς – Οι επιλογές του και οι συνέπειές τους
- Οι πολίτες του Ιράν απαιτούν να φύγουν οι μουλάδες, ζητούν δημοκρατία, ελευθερίες και κοινωνική δικαιοσύνη. Όχι στρατιωτικές επεμβάσεις
- «Η Αστερόσκονη»: Ένα έργο που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σημείο




