Φαίη Ξυλά – Συγκλονίζει μιλώντας για την πρώτη εγκυμοσύνη της
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη
H Φαίη Ξυλά μίλησε για τον γιο της και αποκάλυψε δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στο παρελθόν.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή της Άσης Μπήλιου και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο μητρότητα και στον γιο της, Πάρη. Η ίδια αποκάλυψε πως η πρώτη της εγκυμοσύνη της δεν είχε αίσιο τέλος.
«Ο γιος μου σήμερα είναι έξι ετών πια, πάει σχολείο, στην πρώτη δημοτικού και είναι… πολύ καλός μαθητής! Τα περισσότερα παιδάκια που είναι μαζί με τον γιο μου ξέρω πως βλέπουν και το σίριαλ γιατί αρέσει πολύ σε αυτές τις ηλικίες. Μάλιστα εάν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο, ο γιος μου πετάγεται και με παρουσιάζει. Γενικά καμαρώνει και δεν έχει δει αρνητικά την αναγνωρισιμότητα ούτε τον έχει επηρεάσει κάπως. Δεν φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου μητέρα πριν μείνω έγκυος, Ήταν η δεύτερη μου εγκυμοσύνη ο Πάρης. Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, με το που έμεινα έγκυος ένιωσα ότι είμαι μαμά. Πριν ούτε καν υπήρχε στη σκέψη μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδί. Φυσικά όταν ήρθε ο Πάρης, που ήταν και η δεύτερη φορά, τον ήθελα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Ξυλά.
Δείτε το βίντεο
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό
- «Θέλω να τον σκοτώσω»: Η άγνωστη στιχομυθία Μπρους Λι και Τσακ Νόρις και το ρίσκο
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια
- Στο μάτι της «Τερέζας» οι Κανάριες Νήσοι: Άνεμοι 140 χλμ/ώρα, γιγάντια κύματα, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Τι λέει για το Ευαγγέλιο και τους πίνακες – Η ανακοίνωση της γκαλερί
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Χολμς η δωδεκάδα για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα


