Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο – Νεκρή σε ατύχημα 22χρονη γνωστή τραγουδίστρια
Η οικογένειά της ζητά την ιδιωτικότητά της για να θρηνήσει και να τιμήσει την μνήμη του κοριτσιού.
Στο πένθος έχει βυθιστεί η μουσική βιομηχανία από τον θάνατο της Emani. Η 22χρονη R&B τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή έχοντας υποκύψει στα τραύματά της.
Η νεαρή έγινε ευρέως γνωστή από τις επιτυχίες της «Feelings» και «Close».
Άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα (11/10), μετά από ένα τραγικό ατύχημα ωστόσο, η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες.
Ιδιωτικότητα ζητά η οικογένεια
«H οικογένεια της Emani με βαριά καρδιά επιβεβαιώνει τον θάνατό της. Η ιατρική ομάδα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσει στην ζωή και να βοηθήσει στην ανάρρωσή της.
Ωστόσο, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η Emani υπέκυψε στα τραύματα, που υπέστη έπειτα από ένα τραγικό ατύχημα. Η οικογένειά της ζητά την ιδιωτικότητά της για να θρηνήσει και να τιμήσει την μνήμη του κοριτσιού» , γράφει η επίσημη ανακοίνωση.
Rising singer Emani 22 has died at age 22. 💔https://t.co/5TzBvCKc9O
— billboard (@billboard) October 14, 2021
Ο παραγωγός J Maine συντετριμμένος μίλησε στο People και αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί
«Η Εμάνι 22 ήταν ένα υπέροχο άτομο που φώτιζε κυριολεκτικά κάθε δωμάτιο που βρισκόταν», είπε.
«Δούλεψα μαζί της και τη βοήθησα στο τελευταίο της πρότζεκτ. Καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον και πονάω τόσο πολύ που γνωρίζω ότι δεν θα την ξαναδώ», συμπλήρωσε.
«Την είχα σαν μικρή μου αδερφή. Θα μου λείψει και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Θα θυμάμαι πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί», κατέληξε.
View this post on InstagramΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emani 22 (emani body) 🕷🧛🏻 (@lonebrain)
- Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν
- Η πρώτη αντίδραση Φαραντούρη μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
- Λεσόρ: «Δεν αντέχω πια να με ρωτάνε πότε θα επιστρέψω – Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό»
- Καϊράτ – Μπριζ 1-4: Περίπατος και στο «κυνήγι» της πρόκρισης οι Βέλγοι
- Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις
- Συρία: Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα



