Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Χάνει το ντέρμπι με την Λίβερπουλ ο Βαράν
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πορευθεί για μερικές εβδομάδες χωρίς τον Ραφαέλ Βαράν, με τον Γάλλο αμυντικό να τραυματίζεται στον τελικό του Nations League.
Εκτός δράσης για «μερικές εβδομάδες» τέθηκε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν, μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό στη διάρκεια του τελικού του Nations League.
Ο 28χρονος χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στην Γαλλία και στην Ισπανία, στον οποίο οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 2-1 και κατέκτησαν το δεύτερο τρόπαιο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 34 εκατ. λιρών από την Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει συμμετάσχει σε πέντε ματς στην Premier League στην τρέχουσα περίοδο με την φανέλα των «μπέμπηδων».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.