Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Σιπ – «Περήφανος για το πρώτο ημίχρονο, απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Φαν Σιπ – «Περήφανος για το πρώτο ημίχρονο, απογοητευμένος από το αποτέλεσμα»

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ήττα από την Σουηδία, δήλωσε περήφανος για την εικόνα που είχε η Εθνική στο πρώτο μέρος, αλλά δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα

Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα στην Στοκχόλμη. Η γαλανόλευκη παρότι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, με την Σουηδία στο δεύτερο μέρος να γυρίζει… τούμπα το παιχνίδι και να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-0.

Ο Τζον Φαν Σιπ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, δήλωσε περήφανος για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

«Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ματς στη Σουηδία: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Είπαμε και στα αποδυτήρια στα παιδιά πως στο α’ μέρος κυριαρχήσαμε όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκοράρεις. Στο β’ μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά με δικά μας λάθη και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δυστυχώς δεν επανήλθαμε. Είχε τελειώσει το ματς μετά από αυτό».

Το εάν το α’ μέρος είναι οδηγός για την Εθνική: «Ναι. Είμαι περήφανος για όσα έδειξε η ομάδα (για το α’ μέρος). Περήφανος για απόψε. Κάναμε σπουδαία βήματα και έχει πολύ μέλλον αυτή η ομάδα. Υπάρχουν νέα παιδιά και έχουν χρόνια μπροστά τους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024