Βόλεϊ – Πανέτοιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τη Μλάντοστ στην πρεμιέρα του για τον α΄ προκριματικό γύρο του Champions League
Στη Βοσνία και στην πόλη Μπρτσκο βρίσκεται από το μεσημέρι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας της απέναντι στη Μλάντοστ το απόγευμα (19:00) για τον α΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα στις επίσημες υποχρεώσεις και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το δεύτερο προκριματικό γύρο.
Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Μ. Μερκούρη» την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου (19:00), ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
«Την τελευταία εβδομάδα έχουμε βρεθεί ουσιαστικά, όλοι μαζί ως ομάδα μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και περιμένουμε να μπούμε σε ρυθμούς αγώνων» δήλωσε ο έλληνας τεχνικός στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Μέσα από τα επίσημα ματς περιμένουμε να δούμε τους νέους παίκτες να προσαρμόζονται πλήρως και σταδιακά να ανεβάζουμε στροφές για να φτάσουμε στο επίπεδο της απόδοσης που θέλουμε. Ενόψει του αγώνα με τη Μλάντοστ θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να αποκτήσουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα

