Εντυπωσιακή επιστροφή της Αντέλ με το «Easy On Me» – Δείτε το ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ
Η Αντέλ αναφερόταν στην ηλικία της, όταν έδινε τίτλο στα τελευταία τρία της άλμπουμ, "19", "21" και "25"
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι, το πρώτο μετά το άλμπουμ του 2015 «25», δίνοντας μια πρώτη γεύση με ένα βίντεο κλιπ από το κομμάτι «Easy On Me».
Γνωστή για δημοφιλείς μπαλάντες όπως το «Hello» και το «Someone Like You», η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα ανήρτησε ένα ασπρόμαυρο βίντεο λίγων δευτερολέπτων στους λογαριασμούς της στο Twitter και το Instagram σήμερα, με τη λεζάντα «Easy On Me – 15 Οκτωβρίου».
Στο βίντεο διακρίνεται η τραγουδίστρια μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να βάζει μια κασέτα στο κασετόφωνο, να ελέγχει τον πίσω καθρέπτη, να ανεβάζει τον ήχο της μουσικής και κατόπιν να οδηγεί μέσα σε ένα όχημα γεμάτο από τα υπάρχοντά της.
Η Αντέλ κυκλοφόρησε το «25» τον Νοέμβριο του 2015. Το άλμπουμ κατέκτησε την κορυφή των τσαρτ σε ολόκληρο τον κόσμο και τιμήθηκε με το βραβείο άλμπουμ της χρονιάς στα Γκράμι.
Τις τελευταίες ημέρες, οι θαυμαστές της έκαναν εικασίες στο διαδίκτυο σχετικά με το αν η 33χρονη επρόκειτο να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια, καθώς ο αριθμός «30» εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Αντέλ αναφερόταν στην ηλικία της, όταν έδινε τίτλο στα τελευταία τρία της άλμπουμ, «19», «21» και «25».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη


