Αρκουμανέας – Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ – Τα σενάρια για τη διαδοχή του
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Αρκουμανέας σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη θέση του, καθώς σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Ο κ. Αρκουμανέας έχει αναφέρει προφορικά την πρόθεσή του να αλλάξει σελίδα στην επαγγελματική του πορεία, και σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα υποβάλει γραπτώς την παραίτησή του.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε σύντομα τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ σε κάποια καίρια θέση άλλου υπουργείου μαζί με γνώριμα για εκείνον πρόσωπα.
Διαβάστε επίσης: Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ; – Τι απάντησε ο Θάνος Πλεύρης
Τα σενάρια για την αντικατάστασή του
Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, στο κρίσιμο σημείο για την πορεία της πανδημίας, τις τελευταίες ώρες επιμένουν τα σενάρια που θέλουν τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο ως υποψήφιο αντικαταστάτη.
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έχει «ξεχωρίσει» όχι μόνο για την επιμονή του όσον αφορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αλλά και για την αντιπαράθεσή του με τις «θέσεις» των αρνητών, ακόμα και στον τηλεοπτικό αέρα.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την παραίτηση του κ. Αρκουμανέα αλλά ούτε και για το ποιος θα τον αντικαταστήσει εάν κάτι τέτοιο οριστικοποιηθεί.
- Πρωτοβουλία Γιώργου Α. Παπανδρέου για την Ολυμπιακή Εκεχειρία ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Αγωγή του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, σε πρόεδρο ΚΑΕ
- Φάμελλος: Η ακρίβεια καλπάζει με ευθύνη της κυβέρνησης – Προσβάλλει την αξιοπρέπεια των πολιτών
- Κικίλιας: Το Λιμενικό έχει διασώσει χιλιάδες ζωές – Θα χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία της Χίου
- Δανία: Μεγάλα προβλήματα από χιονοπτώσεις – Έκλεισαν σχολεία, ακυρώθηκαν πτήσεις
- Με τον Παναιτωλικό εκτίει την ποινή του ο Ποντένσε


