Συγκλονιστικό είναι (και) το αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς. Οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA τρέχουν και οι τηλεθεατές τις παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Έρωτες και πάθη φουντώνουν, δίνοντας τη θέση τους στα μίση, τις συγκρούσεις και τις προδοσίες.

Από την μια η Ευτυχία και ο Αποστόλης προχωρούν τη σχέση τους και από την άλλη ο Ανέστης παρακολουθεί την κοπέλα έξω απ’ το σπίτι της. Πίνει και θυμώνει που συνεχίζει τη ζωή της.

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική με τον Φίλιππο έρχονται πιο κοντά μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά η νεαρή φοβάται και τον σταματάει. Εκείνος την καταλαβαίνει και της λέει πως δεν χρειάζεται να πιέζεται.

Δείτε τη σκηνή παρακάτω

Τέλος η σχέση της Αθηνάς και του Δημήτρη

Στο μεταξύ, η Αθηνά διώχνει τον Δημήτρη απ’ το σπίτι αφού έμαθε ότι την απατάει με την Άννα.

Αυτός της ζητάει λεφτά για να μην αποκαλύψει πουθενά την αλήθεια, ότι δηλαδή είναι εραστής της και όχι γιος της, αλλά εκείνη δεν μασάει.

Έτσι, αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω. Της λέει ότι τον παραμελούσε και της ζητάει να τα ξεχάσουν όλα, αλλά η Αθηνά τον διώχνει ξανά.

Επιτέλους μαζί Μαρίνα και Μάνος

Ύστερα από πολλούς τσακωμούς, ο Μάνος και η Μαρίνα ζουν μια τρυφερή στιγμή. Εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της και αυτή είναι με την πετσέτα ακόμα. Την αρπάζει και την φιλάει ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά από όσα έχουν γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που προβάλλεται το επεισόδιο , ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, έχει αναλάβει το Twitter του MEGA και απαντά στα σχόλια των τηλεθεατών.