Μάθιου Στράκαν – Πέθανε ο συνθέτης της μουσικής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»
Ο συνθέτης δημιούργησε επίσης μουσική για αρκετά άλλα προγράμματα, όπως το τοκ σόου «Question Time».
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάθιου Στράκαν, που έγραψε τη θεματική μουσική για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».
Ο συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 μόλις ετών. Ο Μάθιου είχε γράψει τη μελωδία παρέα με τον πατέρα του Κιθ το 1998, ενώ απέσπασε 12 βραβεία για τη μουσική του εκ των οποίων τα 10 για το soundtrack της εκπομπής.
Το πτώμα του βρέθηκε από γιατρούς που κλήθηκαν σε διεύθυνση κατοικίας στο Chudleigh Road, στο Τουίκενχαμ της Αγγλίας. Ο θάνατός του έρχεται λίγο αργότερα από όταν του επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών με αναστολή για πυρπόληση του σπιτιού του τον Μάρτιο του περασμένου έτους.
Who Wants to be a Millionaire? theme tune composer dies ‘suddenly’ https://t.co/UVCsOfH7S2
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) September 24, 2021
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζίνι, 1-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vid)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο



