Μάθιου Στράκαν – Πέθανε ο συνθέτης της μουσικής του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»
Ο συνθέτης δημιούργησε επίσης μουσική για αρκετά άλλα προγράμματα, όπως το τοκ σόου «Question Time».
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάθιου Στράκαν, που έγραψε τη θεματική μουσική για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».
Ο συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 μόλις ετών. Ο Μάθιου είχε γράψει τη μελωδία παρέα με τον πατέρα του Κιθ το 1998, ενώ απέσπασε 12 βραβεία για τη μουσική του εκ των οποίων τα 10 για το soundtrack της εκπομπής.
Το πτώμα του βρέθηκε από γιατρούς που κλήθηκαν σε διεύθυνση κατοικίας στο Chudleigh Road, στο Τουίκενχαμ της Αγγλίας. Ο θάνατός του έρχεται λίγο αργότερα από όταν του επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών με αναστολή για πυρπόληση του σπιτιού του τον Μάρτιο του περασμένου έτους.
Who Wants to be a Millionaire? theme tune composer dies ‘suddenly’ https://t.co/UVCsOfH7S2
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) September 24, 2021
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά


