Κατερίνα Καινούριου – Επική ατάκα της παρουσιάστριας στον Βασιλάκο – Μήπως έχεις συναισθήματα και για εμένα;
Ο πρώην Bachelor ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πολλά.
Εντυπωσιακή είσοδο έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου. Ο πρώην Bachelor ήταν σήμερα (24/9) καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» και μπαίνοντας χάρισε ένα μπουκέτο με λουλούδια στην παρουσιάστρια, η οποία έμεινε άναυδη.
«Για μένα είναι τα λουλούδια; Μήπως έχεις συναισθήματα και για εμένα;», του είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να ξεκαρδίζεται στα γέλια και να της απαντά πως φυσικά ήταν για εκείνη.
Η παρουσιάστρια στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και παραδέχτηκε ότι είναι πιο γλυκός από κοντά απ΄ότι στην τηλεόραση.
Ο Bachelor μιλώντας για το ριάλιτι και κάνοντας ειδική αναφορά στις κοπέλες που είχαν ακραίες αντιδράσεις σχολίασε: «Δεν με νευρίαζαν. Έβλεπα ότι ξεφεύγουν και χάνουν τον εαυτό τους. Όταν μου δινόταν η ευκαρία έπιανα τις κοπέλες και τις συμβούλευα».
Δείτε παρακάτω όσα έγιναν on air
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος




