Μαρτίνς – «Ημασταν αποτελεσματικοί και είχαμε υπομονή»
Ο Πορτογάλος μίλησε για τη δύσκολη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Λαμία και στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες ήταν αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιούργησαν.
Με γκολ των Σισέ (12’) και Μπουχαλάκη (32’) ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-1 για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί και κατάφεραν να σκοράρουν στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μαρτίνς:
Για το τι γεύση του αφήνει το παιχνίδι με τη Λαμία: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά κλεισμένος, σε ένα γήπεδο με μικρές διαστάσεις. Σήμερα είχαμε πολλή υπομονή και πιέσαμε».
Για το εάν είδε βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: «Σήμερα ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί, καθώς δεν κάναμε ούτε το 1/3 των τελικών που είχαμε σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.