Την δική της απάντηση για το post που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media πριν λίγο καιρό, έδωσε η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Υπενθυμίζεται ότι ότι γνωστή influencer βρέθηκε στις αρχές Αυγούστου στους Παξούς όπου και πέρασε μέρος των διακοπών της.
Προς έκπληξή της μάλιστα, διαπίστωσε πως το ωράριο καταστημάτων άλλαξε μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας.
«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε σε story της στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις στους χρήστες των social media.
Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ιωάννα Τούνη είπε:
«Πρέπει να το λήξουμε το θέμα γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά. Οι Παξοί έχουν την πολιτική να μην ανοίγουν τα μαγαζιά το μεσημέρι. Μας είπαν και οι κάτοικοι ότι από τις 2 μέχρι τις 7 είναι όλα κλειστά. Στο νησί η θερμοκρασία ήταν νορμάλ, είχε 32 βαθμούς, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.
Η Ιωάννα Τούνη συνέχισε:
«Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι, απλά ανέβασα κάτι στο Instagram. Ήμασταν 12 άτομα και ψάχναμε να φάμε. Δεν το είπα επειδή θα μείνει νηστική η Τούνη, αλλά οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε. Φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και να θες να τα ταΐσεις μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ».
«Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα. Ήταν λάθος timing. Αν οι θερμοκρασίες δεν ήταν αυτές στην υπόλοιπη χώρα, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Τούνη
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας