Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αλεξάνδρου - «Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά»

Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπερασπίζεται την Ιωάννα Τούνη για την ανάρτησή που είχε κάνει για του Παξούς, που είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, αλλά και την ανάρτηση που είχε κάνει για τους Παξούς που είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εξηγώντας τι είχε γίνει με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τους Παξούς και τα κλειστά μαγαζιά, είπε:

«Η Ιωάννα είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει στο ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά.

Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης. Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown.

Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024