Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σήμερα Τετάρτη (08-09-2021) τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.
Αύριο Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο