Ηλίας Μαμαλάκης – Πάντρεψε την κόρη του Ευγενία
«Θα απειλήσω λίγο το γαμπρό να είναι σωστός στη ζωή του», είπε χαριτολογώντας ο Ηλίας Μαμαλάκης
Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία η οποία βάφτισε και το παιδάκι της και η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.
«Θα απειλήσω λίγο το γαμπρό να είναι σωστός στη ζωή του», είπε χαριτολογώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» ο αγαπημένος σεφ.
«Η Ευγενία είναι κόρη της συζύγου μου και δική μου κόρη. Όταν μπαίνεις μέσα σε μια οικογένεια αγαπάς όλη την οικογένεια», ανέφερε ο ίδιος.
«Τον εγγονό μου τον Ηλία θα τον βαφτίσουμε στον Μελιγαλά και θα κάνουμε catering γουρουνοπούλες», είπε κι αποκάλυψε ότι θα γίνει σύντομα ξανά παππούς καθώς οι νεόνυμφοι το έχουν αποφασίσει να κάνουν κι άλλο παιδάκι.
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν



