Κατερίνα Ζαρίφη – Ούτε το «αδυνάτισες», ούτε το «πάχυνες» μου αρέσει σαν ατάκα
Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της και ότι ο κοροναϊός την έκανε να χάσει τα περιττά κιλά
Η Κατερίνα Ζαρίφη ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει τόσο κιλά αλλά και γιατί δεν την απασχολεί τόσο πολύ αυτό το ζήτημα.
Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό της και ότι ο κοροναϊός την έκανε να χάσει τα περιττά κιλά.
Μιλώντας στην κάμερα του «Όλα Γκουντ» η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια».
Όσον αφορά το περιττό βάρος που κατάφερε να χάσει η ίδια ανέφερε: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)


